Iza

Snø er digg :)

Jaha da skal man stilles ut også......skjønner ikke dette jeg!

Jeg vil åsså være med og sy :)

Det er jeg som er sjefen i flokken foruten matmor som jeg må høre på av og til, men jeg liker og få siste ordet.  Jeg er jenten med mye energi, og jeg elsker å leke, sykle, trene agility alt som er aktivitet er gøy, jeg er alltid glad og halen min er ikke i ro et sekund.

Noen leker, spesielt en liten ball og en frosk som det var lyd i en liten stund hvert fall, er favorittene mine, de liker jeg at matmor kaster så jeg kan hente dem, om jeg har mistet den, løper jeg rundt som en gal i alle rom, da er det bare for matmor og være så snill, hjelpe til og leite til vi har funnet den så jeg får ro i kroppen.

 

Jeg tror jeg har en meget spesiell personlighet nesten som et menneske, jeg føler meg som en prinsesse og jeg er flink på og vise mange uttrykk så at matmor forstår vad jeg vil, av og til når jeg vil noe veldig inderlig, må jeg snakke litt så jeg blir forstått, men det virker ikke som noe problem for matmor.  Når jeg vil ha kos kommer jeg opp på fanget og ber om å få ligge på rygg i armene som en baby, der liker jeg og ligge og sove i lange tider.
 

Når vi skal på tur blir jeg superivrig, jeg hopper fram på to i båndet som en liten kenguru for å komme fram fortere, men det hjelper visst ikke, men matmor ler hver gang.  Når vi får  springe løs i skogen så kan jeg være ute i flere timer……det liker jeg best.

Når matmor skal støvsuge så er det om og gjøre å få ta livet av den greia, jeg prøver og bite den, men det er litt skummelt også, vannslangen er og kjempegøy, vannet som kommer ut må jeg bare fange, jeg lager masse lyd så matmor virkelig skjønner at jeg mååå få tatt dette.


Iza døde den 19 dec 2013 alt for tidlig og hun er dypt savnet :( Hun vil alltid være i mitt og andres hjerte som den spesielle lille hunden med et superstort og menneskelig hjerte <3

 

 

 

”Iza”

Dolgajas Doroga V Dunah

Født: 15.12.08. Farge: sobel

PL: 0/0

 

Far

Sokrovishe Zhanetty Alen

Delon

 

 

 

Farfar

Toriki Ta-Ro Don Juan

Toriki Ta-Ro Chta-Ro Veles

 

Afrodita Luch Solntsa

 

 

Farmor

Inga

Teri Ros Simon

Kappa

 

Mor

 

Divo Divone Geysha

 

 

 

Morfar

Shelkovy Put Zlatik

Odin

 

 

Myshka-Noruskha

 

 

Mormor

Divi Divone Lubov Moya Mokko

Zord

Santi

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Karen | Svar 19.03.2011 00.14

Hei! så fine hunder du har, og en flott side! jeg har søsteren til Iza, og beskrivelsen din minner veldog om henne.. de er ganske like også

Mia 08.05.2011 22.38

Hei :) artig da.....hoper du og er fornøgd :)

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.01 | 00:42

Hei. Jeg har ei lita jente som er blanding av rt og kinesisk nakenhund. Jeg ønsker valper på ho, og vil gjerne parre med en rt. Hva tar du for parring?

...
03.10 | 08:37

Hei 😊 nei jeg planlegger ikke valper til neste år dessverre, men det er sikkert noen andre jeg kjenner som skal.

...
01.10 | 17:56

Er tidlig ute med planleggingen her :)

...
01.10 | 17:55

Hei!:) Meg og min samboer har forelsket oss helt i denne rasen, og har veldig lyst til å skaffe oss en langhåret RT til sommeren 2019. Planlegger du noe til da?

...
Du liker denne siden