Alisa

Mmmmm jeg savner sutt!

Jeg heter Alisa og kom til flokken sist, jeg var hele 7 mån når jeg flyttet til mine nye venner. Jeg er ei ganske aktiv jente, liker og leke med vennene mine, hoppe agility er også gøy, men mest av alt så elsker jeg og sitte på fanget til matmor, når jeg sitter her er alt bare bra, her kan jeg sitte hele tiden, men får ikke lov L det er også deilig og ligge på rygg å bli klappet på magen, viser den opp så matmor kommer til.

Jeg pleier å snakke masse i mange forskjellige situasjoner, matmor forstår for det meste, jeg er litt mindre enn de andre, jeg klarer ikke å hoppe opp på fanget så da må jeg jo si ifra!!

 Når jeg skal sove er det så vanskelig å få det til med liggeplassen, jeg graver og styrer med teppet mitt, matmor ler masse når jeg prater i vei for å få det til.
Alisa har desverre patella luksasjon, og har flyttet til Monica og Odd som selskapshund, og har det kjempebra der  Hun elsker sin nye husse og matte og har ikke noen fysiske plager.

 

 

Alisa”

Strättöbäckens Alisa

Født: 18.07.09. Farve: Black/tan

PL: 4/4 Fiksert

Far

 

Mulatik Mazasis Elfas

 

Farfar

Smarskiy Favorite Podarok

 

Lauer Red Leik

Odri

Farmor

Liau.Liau mazasis Elfas

Sher Kay Magestic Elfas

Kasia Ot Elen

Mor

Samarskiy Favorit Serafima

Morfar

Vasya Vasilek

Timur

Sheyla

Mormor

Inessa Starlit Night

Maikl

Darianna Kendi Mell

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.01 | 00:42

Hei. Jeg har ei lita jente som er blanding av rt og kinesisk nakenhund. Jeg ønsker valper på ho, og vil gjerne parre med en rt. Hva tar du for parring?

...
03.10 | 08:37

Hei 😊 nei jeg planlegger ikke valper til neste år dessverre, men det er sikkert noen andre jeg kjenner som skal.

...
01.10 | 17:56

Er tidlig ute med planleggingen her :)

...
01.10 | 17:55

Hei!:) Meg og min samboer har forelsket oss helt i denne rasen, og har veldig lyst til å skaffe oss en langhåret RT til sommeren 2019. Planlegger du noe til da?

...
Du liker denne siden