Russisk Toy

Hei J vi er altså Russisk Toy og kommer opprinnelig fra Russland. Det er ikke så mange som kjenner oss igjen som just denne rasen, de fleste tror vi er Chihuahua, men der er vi jo ikke.

Vi er langbeinte, elegante, muntre, aktive og har masse med humor. Våre lange bein gjør at vi kan bli med på alle slags turer i skog, mark, og fjell, vi tar oss fram nesten like bra som en hvilken som helst hund, og vi har lang utholdenhet som gjør at vi kan være med på mange timers tur.

Agility er en sport som vi liker godt for vi har masse energi og interesse for dette, vi lærer kjempefort!

 

Størrelsen vår er ganske liten, og vekten ligger mellom 1,5-3kg. Vi er ikke så store men mer en nok hund for alle som ønsker. STORT HJERTE med mye personlighet er vi kjent for, og alle som har en av oss kan godkjenne dette, mange vil ha flere av oss.

 

Vi finnes i to typer pels, langhåret og korthåret, og har farger som black/tan, brown/tan, blue/tan, og red. Grunnet pelsen liker vi og ha klær på oss på vinteren, og kjempelange turer kan bli litt vanskelig om det er for kalt.

Vi er en rase som er veldig friske, og har sjeldent noen problem med sykdommer, grunnen kan være at vi har en veldig proporsjonell kropp, ikke så mye feil avl har gjort at vi har fått en kropp med problemer. Dette vil vi som oppdrettere fortsette med, så vi fortsatt kan ha denne friske og sunne hunden med stort hjerte som mange nye eiere vil ha glede av.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Gideon | Svar 22.10.2011 20.54

Vi har en blanding mellom Toy og jack russel lurte bare på den regel du har skrivet : ikke så mye feil avl har gjort at vi har fått en kropp med problemer. 😳

Eva. | Svar 06.01.2011 16.13

Hvor mye koster rasen? Og hvem er oppdrettere her i Norge. Synes de er nydelige. Har Chi i dag på 10 år.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.01 | 00:42

Hei. Jeg har ei lita jente som er blanding av rt og kinesisk nakenhund. Jeg ønsker valper på ho, og vil gjerne parre med en rt. Hva tar du for parring?

...
03.10 | 08:37

Hei 😊 nei jeg planlegger ikke valper til neste år dessverre, men det er sikkert noen andre jeg kjenner som skal.

...
01.10 | 17:56

Er tidlig ute med planleggingen her :)

...
01.10 | 17:55

Hei!:) Meg og min samboer har forelsket oss helt i denne rasen, og har veldig lyst til å skaffe oss en langhåret RT til sommeren 2019. Planlegger du noe til da?

...
Du liker denne siden