Superroyal Marrone

Hei jeg heter Superroyal Marrone (Knerten) og er en liten rampegutt, jeg liker å være på farten for det meste, leke med både små og store hunder er kjæmpegøy og jeg er ikke redd for dem heller, matmor synes det er litt rart, men jeg er jo en stor stark gutt :) Jeg bor hos en forvertfamilie og trives kjæmpebra der, jeg har også en syster som heter Alisa, ei lita svart ei samme som meg, så får jo være med på så mange gøye ting der, men jeg er stadig på besøk hos hun dama som eier meg.

Jeg får være flink og søke på spor noe som jeg synes er kjæmpegøy, en dag så skal jeg vise dem alle hva jeg kan, jeg har fått fin sele som jeg bruker når jeg går spor, det er jo så bra og vite hva man skal.....av og til er vi og på sjøen, da får jeg ha en annen liten jakke på meg som føles litt rar, men det heter visst flytevest og skal være bra om man detter i sjøen, ikke for jeg skjønner hvorfor jeg skal ha det, jeg er jo stor og stark og klarer det meste jeg :)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.01 | 00:42

Hei. Jeg har ei lita jente som er blanding av rt og kinesisk nakenhund. Jeg ønsker valper på ho, og vil gjerne parre med en rt. Hva tar du for parring?

...
03.10 | 08:37

Hei 😊 nei jeg planlegger ikke valper til neste år dessverre, men det er sikkert noen andre jeg kjenner som skal.

...
01.10 | 17:56

Er tidlig ute med planleggingen her :)

...
01.10 | 17:55

Hei!:) Meg og min samboer har forelsket oss helt i denne rasen, og har veldig lyst til å skaffe oss en langhåret RT til sommeren 2019. Planlegger du noe til da?

...
Du liker denne siden